3 Rätters

Idag får ni en Förrätt, och en riktigt klassisk och enkel sådan ^^



Toast Skagen 2 Portioner

2 skivor Formfranska
1 dl Majonnäs
1-2 msk Dill
1 msk Röd Rom
20 st Räkor med skal, Stora
2 Salladsblad
Salt
Peppar
Citron
1 Stjälk Dill

Margarin till stekning


Skala räkorna.

Blanda ihop dill, majonnäs, Röd rom och skalade räkor, smaka av med salt och peppar.

Skär till lämplig form på brödet, runt eller fyrkantigt brukar bli bäst.

Stek brödet i margarinet till det blivit gyllenbrunt, tag av från stekpannan och låt svalna.

Skiva upp citronen tunt och lägg ett snitt in till mitten på skivorna.

Lägg upp i följande ordning: Bröd, Salladsblad, Skagenröra, Citron, Dillkvistar


TIPS!

Tänk på att inte ha för mycket margarin när du steker brödet, då blir det fettigt och äckligt.

Snyggast blir det om man försöker få lite höjd på Toasten, det ger ett lite pampigare intryck.

Ett snyggt och gott garneringstips är löjrom, men då får man plocka bort den röda romen ur receptet och inte blanda den i röran.



Det var det hele =)

/HK

Kommentarer
Postat av: Dennis

Det där såg förbannat gott ut :) mums!

2010-01-17 @ 15:04:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0